Menu

Tietosuoja ja evästeet

TIETOSUOJASELOSTE

Nummisten Hevospalvelut Oy tallentaa ja käsittelee henkilötietoja EU GDPR:n sekä nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti.

Mahdollisista lakien ja niiden tulkintojen sekä palveluidemme muutoksista johtuen voimme joutua päivittämään tietosuojaselostettamme. Muutoksista tietosuojaselosteeseemme ilmoitamme verkkosivuillamme.

Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme säännöllisesti.

1. Rekisterin nimi

Nummisten Hevospalvelut Oy asiakas- & markkinointirekisteri

2. Rekisterinpitäjä

Nummisten Hevospalvelut Oy, 2621511-4
Palomäenkuja 5
04660 NUMMINEN

3. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Johanna Koski

Puh: +358451953747

Mail: myynti@nummistenhevospalvelut.fi

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakkuuden hoitamiseen, hallinnointiin, analysointiin, markkinointiin ja verkkokaupan kehittämiseen. Toimintamme pohjautuu lailliseen liiketoimintaan ja noudatamme EU:n lainsäädäntöä henkilötietojen tallentamisesta.

5. Rekisterin tietosisältö

– Etu- ja sukunimi
– Yhteystiedot (osoitteet, puhelinnumerot, kontaktitiedot jne.)
– Asiakkuuteen liittyvä muu tekstimuotoinen tieto
– Markkinointilupa tai -kielto
– IP-osoitetieto tai muu tunniste

– Tilaushistoria
– Evästeiden kautta kerättävät tiedot
– Sosiaalisen median kanavista kerättävät tiedot

6. Rekisterin tietolähteet

– Myymälässä, tapahtumissa ja messuilla tapahtuva asiakaspalvelu ja kaupankäynti
– Verkkokauppa
– Verkkoanalytiikan työkalut (mm. Google Analytics)
– Sosiaalinen media (mm. Facebook)

7. Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen

Tietoja voidaan rekisterinpitäjän harkinnan perusteella luovuttaa kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa yhteistyökumppaneille, jollei rekisteröity ole kieltänyt tietojen luovuttamista.

  • Tarjoamme maksupalveluita Klarna Bank AB:n kanssa yhteistyössä. Luovutamme Klarnalle maksupalvelun vaatimat tiedot suojatussa yhteydessä. Klarna Bank AB vastaa henkilötietojen asianmukaisesta käsittelystä.
  • Tavaran kuljetuksesta vastaavat yritykset saavat meiltä rahdissa tarvittavat asiakkaan tiedot
  • Käytämme sähköpostimarkkinoinnin työkaluja. Näihin tallennettuna ovat vain nimi sekä sähköpostiosoite.

8. Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa. Sähköiseen suoramarkkinointiin (sähköposti- ja tekstiviestimarkkinointi) pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus henkilötietolain mukaisesti.

9. Rekisterin suojaus

Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat palomuurein, salasanoin ja muihin tietoturvatoimialan yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin on asiattomilta pääsy estetty.

Ainoastaan nimetyllä rekisterinpitäjällä ja sen toimeksiannosta yrityksen työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin.


Evästeet

Käytämme verkkopalvelussamme istuntokohtaisia evästeitä (cookies) palvelujen toteuttamiseksi ja helpottamaan palvelun käyttöä. Asiakas voi antaa suostumuksensa tai kieltää evästeiden käytön selaimensa asetuksista. Evästeiden käyttökiellon yhteydessä verkkokauppa ei kuitenkaan takaa kaikkien palvelujen toimivuutta. Käytämme sivuston kävijäseurannassa mm. Google Analytics työkalua, joka käyttää osana toimintaansa evästeitä. Henkilötietoja ei luovuteta palvelun tarjoajan käyttöön.