fbpx

Wiemerskamper 500ml ja 1000ml

Wiemerskamper 500ml ja 1000ml

Wiemerskamper 500ml ja 1000ml. Kuiva, hilseilevä iho? Jatkuvaa hännän ja harjan hankausta? Kaljuja läikkiä karvapeitteessä?

Wiemerskamperin tuotteita on käytetty jo vuosien ajan menestyksekkäästi kesäihottuman hoidossa.
Hoito-öljyt ja voiteet karkottavat hyönteisiä ja hoitavat kuivaa, kutisevaa ihoa. Hevonen on selkeästi levollisempi ja iho pääsee toipumaan. Jos hevonen tuntuu rauhattomalta vielä hoito-öljyn levittämisen jälkeenkin, anna sen seistä sidottuna n. 10-20 minuuttia, kunnes se rauhoittuu.
Kaikki Wiemerskamper 500ml ja 1000ml tuotteet on valmistettu täysin luonnonmukaisista aineista, ne eivät sisällä säilöntäaineita, teatree- tai piparminttuöljyä eivätkä kamferia. Tuotteet eivät myöskään vahvista auringon vaikutusta. Voit levittää tuotteet käsin, sienellä tai annostelukorkilla.

Kaikki tuotteet ovat miellyttävän tuoksuisia. Aloita käyttö levittämällä tuotetta kerran päivässä. Kun tilanne alkaa rauhoittua, voit vähentää levityskertoja joka kolmanteen päivään. Ihonhoito-öljyä käytetään häntään ja harjaan.Tuote on helppo levittää annostelukorkin avulla syvälle jouhien tyveen.

Älä hiero öljyä ihoon, tämä voi aiheuttaa kutinaa herkimmille hevosille.
Hoidon aloittamisen jälkeen voi aluksi esiintyä hilseilyä, joka kertoo siitä, että iho uusiutuu. Vältä turhaa hankausta hoidon alussa, sillä se voi myös lisätä hankaustarvetta.

Koot: 500 ml ja 1000 ml

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotekoodi W1001 Kategoriat , ,