fbpx

Lasten turvaliivi D30 panssarilla, Horse Comfort

Lasten turvaliivi D30 panssarilla, Horse Comfort

Lasten turvaliivi D30 panssarilla, Horse Comfort. Lasten turvaliivi CE 1621-2 hyväksytty, Horse Comfort. Nyt myös lapsille saatavilla laadukas ja miellyttävä turvaliivi, joka ei häiritse ratsastusta eikä hiosta. Monipuolisten säätömahdollisuuksien takia liivi kasvaa helposti lapsen mukana.

Lasten turvaliivi D30 panssarilla, Horse Comfort on kaikissa Suomessa järjestettävissä ratsastus- ja ravikilpailuissa hyväksytty malli. Yhden koon turvaliivi, jonka leveyttä voidaan säätää mukana tulevilla sivupaloilla. Selkäpanssari D30 materiaalia, joka on käytössä notkea ja pehmeä, mutta kovettuu iskusta.

Mikä D30 materiaali on?

D30 on patentoitu teknologia, jota on jo pitkään käytetty suojavaatteissa ja -jalkineissa, kuten moottoripyöräilyvaatteissa, urheiluvaatteissa ja jopa stunt-varusteissa. D30 koostuu ainutlaatuisesta molekyylirakenteesta. Molekyylit kelluvat täysin vapaasti D30-rakenteen sisällä mikä pitää materiaalin pehmeän joustavana, kunnes iskun tullessa ne lukkiutuvat kiinteästi toisiinsa muuttuen suojaavan kovaksi materiaaliksi imien iskun voiman itseensä. Molekyylit palautuvat välittömästi iskun jälkeen pehmeän joustavaan tilaansa.

179,00 

Varasto loppu

Tuotekoodi 16005-S Kategoriat , ,