fbpx

Dr Repel hyönteiskarkote, 1l

Dr Repel hyönteiskarkote, 1l

Dr Repel hyönteiskarkote, 1l poneille ja hevosille. Ylivoimaisen tehokas hyönteisten karkottamiseen. Suojaa mm. hyttysiltä, sääskiltä, kärpäsiltä ja paarmoilta. Pitkäkestoinen vaikutus, yhdellä käsittelyllä jopa 2 viikkoa. Rekisteröity tuote.

Käyttöohje: Harjaa hevosen karva läpikotaisin ennen levittämistä. Ravista pullo hyvin ennen käyttöä. Avaa suutin kiertämällä sitä puolikierrosta vastapäivään. Valmistetta käytetään sellaisenaan suihkuttamalla sitä kevyesti suoraan hevosen karvapeitteelle 40cm etäisyydeltä niin, että samaa kohtaa suihkutetaan vain kerran. Valmiste ei saa joutua eläimen silmiin tai sieraimiin eikä suoraan eläimen iholle. Käytä suojakäsineitä ihoaltistuksen välttämiseksi.

Huomautukset: Dr Repel hyönteiskarkote, 1l on sijoitettava ja säilytettävä niin etteivät lapset ja kotieläimet pääse siihen käsiksi. Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. Dr Repel valmistetta tulee säilyttää vain alkuperäispakkauksessa ja etäällä tulenlähteistä. Valmisteen säilyttämistä auringossa tulee välttää.

Tarkemmat tiedot tuotteesta täältä

42,00 

Varastossa

Tuotekoodi 12064 Kategoriat , ,